JPK FROSTIK / Muhammad Zulhilmi Zulkifli, Naz Asyraf Mohammad Nazarul and Nurul Aisyah Mat Yusoff - Zulkifli, Muhammad Zulhilmi; Mohammad Nazarul, Naz Asyraf; Mat Yusoff, Nurul Aisyah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Setiap Isnin, Rabu, dan Jumaat, Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) dengan kerjasama Sekretariat JPK menganjurkan jualan aiskrim satu malaysia yang dinamakan JPK FROSTICK. Program ini diadakan berhadapan dengan Unit Residensi dan Hospitaliti Pelajar bermula dari jam 5.30 petang hingga selesai jualan. Dengan harga hanya RM1.50, pelajar-pelajar berpeluang menikmati pelbagai jenis ais krim yang menyegarkan. Menu yang disediakan berubah-ubah mengikut citarasa pelanggan, menjadikannya lebih menarik dan dinamik, sesuai dengan selera pelajar-pelajar dari pelbagai latar belakang. Jualan ais krim ini bukan sekadar menawarkan makanan penyejuk tekak, tetapi juga merupakan satu inisiatif untuk mengeratkan hubungan antara pelajar kolej dan anggota JPK. Program ini menyediakan platform untuk pelajar berinteraksi dengan lebih mesra di samping menikmati ais krim kegemaran mereka pada waktu petang. Dengan suasana yang santai dan ramah, JPK FROSTICK menjadi salah satu aktiviti sosial yang dinanti-nantikan oleh semua pelajar.