Futsal antara aras / Nur Husna Hasnan, Mohamad Aliff Suhaimi and Saiful Hasbullah Abdul Majid - Hasnan, Nur Husna; Suhaimi, Mohamad Aliff; Abdul Majid, Saiful Hasbullah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Program Futsal Antara Aras yang telah berlangsung pada 15 Jun 2024 di Gelanggang Futsal UiTM Kampus Seremban ini telah dimeriahkan dengan penyertaan seramai 7 buah pasukan. Program anjuran Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) ini telah berjaya memupuk semangat kesukanan yag tinggi melalui permainan futsal yang sudah tentu menjadi fenomena di kalangan generasi muda tidak kira jantina. Selain itu, program ini juga turut menyediakan pulangan hadiah lumayan kepada para pemenang. Kos yang diperuntukkan untuk menjayakan program ini adalah sebanyak RM310. Peruntukan ini telah digunapakai bagi membeli barang keperluan program, makanan AJK dan juga hadiah bagi peserta.