Kepimpinan pelajar di kampus / Mustafa Kamal Mat and Saflina Azis - Mat, Mustafa Kamal; Azis, Saflina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Di tengah-tengah hiruk-pikuk kehidupan kampus Berkumpul suara muda penuh harapan dan impian Pemimpin pelajar bintang yang bersinar Membawa cahaya, menerangi jalan yang samar