Laporan penyertaan kakitangan Pusat Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik (PPSMKPPIM), UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau dalam program sambutan Maulidurrasul 1446 Hijrah / Ahmad Azman Mohamad Ramli - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2024)
Pada tarikh 12 September 2024, bersamaan hari Khamis, bermula pada lebih kurang pukul 9 pagi sehingga lebih kurang pukul 1 petang, seramai 5 orang kakitangan PPSMKPPIM, UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau telah menyertai program sambutan Maulidurrasul 1446 Hijrah peringkat UiTM Cawangan Negeri Sembilan yang diadakan di Kampus Rembau. Kakitangan PPSMKPPIM yang terlibat menyertai program ini ialah Prof. Madya Dr. Masitah binti Ahmad, Puan Noor Faraliza binti Samsudin, Encik Mohd Naim bin Mohd Nasfi, Encik Mohd Ridzuan bin Ibrahim dan Encik Ahmad Azman bin Mohamad Ramli. Kesemua kakitangan lelaki mengenakan pakaian baju Melayu dan kakitangan wanita berpakaian baju kurung.