Program komuniti “Implementing Locally Developed Language Activities” bersama guru-guru Tabika Kemas Perlis - Osman, Nazira, Dr; Abdul Pisal, Nadhilah, Dr (2024)
Akademi Pengajian Bahasa (APB), Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perlis dengan kerjasama Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) negeri Perlis telah menjalankan Program Komuniti “Implementing Locally Developed Language Activities” bersama guru-guru Tabika KEMAS Perlis (Parlimen Arau).