Laporan Program Makan Malam Gala UiTM Cawangan Negeri Sembilan / Nur Amirah Nabihah Zainal Abidin ... [et al.]. - Zainal Abidin, Nur Amirah Nabihah; Abdul Aziz, Nurulnabilah; Bazlan, Anis Shahira; Md Sallehuddin, Nur Hakimah; Hassan, Fatin Aliyah (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2024)
Pada 28 Ogos 2024 Rabu, satu Majlis Makan Malam Gala sempena 25 tahun UiTM sebagai universiti peringkat UiTM Cawangan Negeri Sembilan telah berjaya dijalankan secara serentak bersama 34 kampus di seluruh Malaysia. Majlis ini adalah anjuran ICAN, Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni (PJIM&A) dengan mengetengahkan “Embracing Legacy, Empowering Tomorrow” sebagai tema utama. Majlis ini telah diadakan di Seri Negeri Ballroom III, Royale Chulan, Seremban dengan kolaborasi bersama Jabatan Tekstil, UiTM Caeangan Negeri Sembilan Kampus Pilah.