Harmoni bantu baca di Sekolah Kebangsaan Kubang Gajah, Perlis - Abdul Hadi, Norha; Shafii, Nor Hayati; Abdul Rahman, Siti Fatimah (2024)
Persatuan Belia Harmoni Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perlis telah berjaya menganjurkan satu lagi Siri Program Harmoni Bantu Baca. Program yang berteraskan objektif untuk membantu murid sekolah rendah yang keciciran dalam kemahiran membaca dan menulis pada kali ini telah dilaksanakan di Sekolah Kebangsaan Kubang Gajah, Arau Perlis pada 9 Ogos 2024 hingga 6 September 2024