Teks ucapan bersempena “Malam Kebudayaan Antarabangsa dan Jamuan Hari Raya Aidilfitri Fakulti Sains Kesihtan, UiTM Caw Pulau Pinang Kampus Bertam bersama Universitas Airlangga dan Universitas Muhamadiyah Malang, Indonesia” / Amir Heberd Abdullah - Abdullah, Amir Heberd (2024)
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh Salam Malaysia Madani Salam Nusantara,