Teks ucapan alu-aluan Majlis Perasmian Program International Community Service Collaboration di antara UiTMCPP, Malaysia dan Universitas Airlangga, Unair, Indonesia / Ts. Dr. Wan Ismahanisa Ismail - Ismail, Wan Ismahanisa (2024)
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh Salam Malaysia Madani Salam UiTM Dihatiku