Peranan industri kecil di dalam mencapai matlamat polisi penyebaran kawasan industri / Zainah Ibrahim - Ibrahim, Zainah (Faculty of Architecture, Planning & Surveying, 1984)
Masalah ketidakseimbangan pembangunan di Semenanjung Malaysia merupakan masalah yang nyata di mana, perbezaannya dapat dilihat dari ketidaksamaan per kapita diantara negeri atau wilayah.