FPP Week for Week Without Wall (WWW) 4 - Disember 2023 / Dr. Muhammad Hafiz Ali - Ali, Muhammad Hafiz (Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau, 2024)
FPP Week for Week-Without-Wall merupakan satu projek pembelajaran di luar kelas yang bertujuan untuk memberi pendedahan kepada para mahasiswa dan mahasiswi tentang halatuju industri terkini dan haluan kerjaya selepas tamat pengajian diploma. FPP Week ini telah dijayakan dengan bantuan kumpulan SIG EMLD yang berjaya menjemput panel-panel daripada industri tempatan dan internasional. Turut membantu adalah persatuan pelajar DBankers. Program ini telah berlangsung selama satu minggu dari 4 hingga 8 Disember 2023, bertempat di Dewan Biduanda, UiTM Cawangan Negeri Sembilan (UiTMCNS), Kampus Rembau.