Laporan projek KIK Fakulti Kejuruteraan Mekanikal UiTM Pulau Pinang: Kumpulan Mechy Mutiara. Meningkatkan peratusan lulus bagi program diploma Fakulti Kejuruteraan Mekanikal - UiTM Pulau Pinang, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2013)
Projek ini dipilih kerana peratusan gagal kursus MEC221 (Dinamik) semakin meningkat. Masalah ini perlu diselesaikan kerana ianya berkait rapat dengan piagam pelanggan jabatan.