Teks ucapan Majlis Perasmian Pengumpulan Sisa Elektrik dan Elektronik Isi Rumah & Pelancaran Inisiatif Hijau / Profesor Ir. Dr. Ahmad Rashidy Razali - Razali, Ahmad Rashidy (2023)
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh Salam Malaysia Madani / Salam Perpaduan Salam UiTM dihatiku 1. Alhamdulillah, marilah kita memanjatkan setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana atas sifat Rahman dan Rahim-Nya jua, kita semua dikurniakan nikmat kesihatan dan kelapangan waktu untuk bersama-sama dalam Majlis Perasmian Pengumpulan Sisa Elektrik dan Elektronik Isi Rumah Tahun 2023 & Pelancaran Inisiatif Hijau FSK UiTMCPP Kampus Bertam pada pagi ini.