Projek Penyayang CatChateau Transit Care & Cure: usaha berterusan memelihara kucing jalanan UiTMCPP / Noor Azli Affendy Lee - Affendy Lee, Noor Azli (Academy of Language Studies, 2024)
Di tengah-tengah hiruk-pikuk Universiti Teknologi MARA, Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) Kampus Permatang Pauh, wujud satu sudut kecil yang membawa harapan dan kasih sayang kepada kucing-kucing jalanan. Projek Tempat Perlindungan & Rawatan Kucing Jatanan UiTMCPP, atau lebih dikenali sebagai Projek CatChateau Transit Care & Cure adalah kesinambungan daripada Projek Pemandulan Kucing yang telah bermula pada awal tahun 2022. Projek ini bertujuan mengawal serta memelihara kucing-kucing jalanan yang sering ditemui di sekitar kampus.