Menyantuni Aspirasi Rumah Anak Kesayangan (MARAK): komitmen Kelab Penyayang dalam menyebarkan kebaikan / Noor Azli Affendy Lee - Affendy Lee, Noor Azli (Academy of Language Studies, 2024)
Kelab Budi Penyayang UiTM, Cawangan PuLau Pinang (UiTMCPP) terus mengukuhkan peranan mereka dalam membantu komuniti melaiui projek Menyantuni Aspirasi Rumah Anak Kesayangan (MARAK). Program Ini merupakan 1 inisiatif berterusan yang bertujuan menyokong dan memberikan perhatian kepada Rumah Kebajikan Anak Kesayangan di Permatang To' Kandu, Permatang Pauh, yang telah menjadi rumah angkat kelab tersebut.