Manusia akhir zaman / Muriatul Khusmah Musa - Musa, Muriatul Khusmah (Academy of Language Studies, 2024)
Manusia-manusia akhir zaman beraninya luar biasa. Bukan gagah melawan musuh tapi, sombong melawan Tuhan. Manusia-manusia akhir zaman sering lupa siapa mereka. Tenggelam dalam lautan duniawi yang penghujungnya pasti pergi. Wahai manusia akhir zaman Siapa kah kita sebenarnya ? Makin terhanyut dengan nafsu Kian tenggelam dengan kejahilan Makin ghairah menentang Tuhan. Wahai manusia di akhir zaman! Bangunlah mencari Tuhan! Sebelum hancur ditelan alam!