Riadah 1.0: Bowling ACIS, UHEI dan Alumni CNS / Suhaila Sharil - Sharil, Suhaila (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Pada 19 Ogos 2024 telah berlangsung program Riadah ACIS Negeri Sembilan Bowling 1.0 bertempat di Ole-Ole Superbowl Mydin Seremban 2. Seramai 27 orang peserta telah menyertai program ini yang terdiri daripada kakitangan Unit Hal Ehwal Islam (UHEI) UiTM Cawangan Negeri Sembilan dan staff akademik Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Antara objektif program Riadah ACIS & UHEI ini adalah untuk memupuk hubungan silaturrahim dalam kalangan staff ACIS dan UHEI, membangun semangat kerjasama dan berpasukan dan menjaga aspek qawiyyul jism. Program dimulakan tepat pada jam 9.45 Pagi dengan aluan daripada pengerusi majlis iaitu Ustazah Siti Nur Husna Binti Abd Rahman. Selepas itu semua pensyarah dan kakitangan diberikan taklimat perjalanan pogram oleh Pengarah program iaitu Ustaz Ahmad Faiz Bin Haji Ahmad Ubaidah.