Read@UiTM bicara santai: fitnah siber tinjauan aspek Islam, perlembagaan & undang-undang, 8 September 2021 / Nurmaisari Che Anuar - Che Anuar, Nurmaisari (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 8 September 2021, UiTM Cawangan Terengganu Kampus Kuala Terengganu telah menganjurkan program Read@UiTM Bicara Santai yang bertajuk Fitnah Siber: Tinjauan Aspek Islam, Perlembagaan & Undang-undang secara atas talian menggunakan platform Google Meet. Program ini dikendalikan oleh Cik Nurmaisari Che Anuar, Pustakawan Perpustakaan Cendekiawan selaku moderator untuk program tersebut. Bicara Santai ini disampaikan oleh Prof. Madya Dr. Che Zuina Binti Ismail, Pensyarah Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM Terengganu Kampus Kuala Terengganu.