Live@PTAR pekerja hebat, gaji berkat, 21 September 2021 / Mohd Paizal Usman - Usman, Mohd Paizal (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 21 September 2021, PTAR Kampus Rembau bersama Fakulti Pengurusan Maklumat dan Unit Hal Ehwal Islam (UHEIJ UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau telah berjaya menganjurkan program Live@PTAR Pekerja Hebat, Gaji Berkat yang telah dirasmikan oleh Prof. Madya Dr. Muhammad Hakimi Tew Abdullah, Penolong Rektor UiTM CNS Kampus Rembau serta panel jemputan, Ustaz Abdullah Khairi (UAKJ. Program yang dipancarkan secara langsung menerusi Facebook & YouTube itu menerima lebih 1,500 tontonan serta memperoleh maklumbalas yang sangat positif daripada peserta. Program ini merupakan inisiatif PTAR bagi mencapai dan memenuhi keperluan Pl ke-10 Bilangan Program Siaran Langsung dan Pl ke-43 Bilangan Projek PTAR yang menyokong kepada 17 sasaran Sustainable Development Goals (SDGJ iaitu SDG ke-16: Keamanan, Keadilan & lnstitusi Yang Kuat serta SDG ke-17: Sasaran Berkolaborasi.