eInfoDiscovery@Library Vol. 9/2021: lagu patriotik pilihan / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sempena dengan Hari Kebangsaan Malaysia dan Hari Malaysia 2027, elnfoDiscovery@Library Perpustakaan Cendekiawan UiTMCT Kampus Dungun membawakan beberapa Lagu Patriotik Pilihan bersama dengan lirik dan perinciannya untuk pengetahuan kita bersama. Sememangnya lagu patriotik mampu mengeratkan perpaduan dan membangkitkan semangat juang serta memberi inspirasi kepada masyarakat. Pembaca boleh mendengar secara langsung lagu-lagu yang membangkitkan semangat perpaduan dan nasionalisme pilihan ini dengan mengimbas kod QR yang disertakan pada setiap lirik lagu yang disenaraikan.