Tanah airku Malaysia / Azhar Ahmad - Ahmad, Azhar (Unit Penerbitan e-Buletin JSKM, 2024)
Di bawah langit biru yang luas terbentang, Tanah airku Malaysia, indah dan gemilang. Dari puncak Kinabalu hingga ke pantai Melaka, Setiap inci tanah ini penuh sejarah dan cinta.