Kaji selidik fesyen remaja dan muda mudi wargakota Kuala Lumpur masakini - Ibrahim, Khatijah; Abd. Jalil, Nor Azmi; Ibrahim, Shamsol; Md. Yasin, Md. Raduan; Embong, Rozelan (1993)
Fesyen banyak mempengaruhi kehidupan manusia masakini. Ada yang menggunakan fesyen bagi menonjolkan keperibadian masing-masing. Istilah fesyen pada masakini bukan hanya digunakan untuk memperkatakan dari segi pakaian, tapi ianya juga merangkumi kegiatan-kegiatan lain dalam kehidupan seperti bentuk rumah, hiasan dalam rumah, kenderaan yang digunakan, kegiatan-kegiatan bersukan dan sebagainya. Untuk tujuan penyediaan kertas ini, kaji selidik dan analisa yang dibuat akan hanya menumpukan fesyen pakaian remaja dan muda mudi wargakota Kuala Lumpur masakini.