Satu tinjauan mengenai sebab-sebab kehadiran pengemis di Kuala Lumpur / Sharifah Zaitul Akmal Syed Abdullah - Syed Abdullah, Sharifah Zaitul Akmal (1994)
Penyedian kertas projek berkenaan dengan tajuk ini adalah untuk mendapatkan maklumat yang terperinci mengenai masalah ini. Semoga dengan penyedian kertas kerja ini, pihak-pihak yang terbabit menyedari tugas mereka untuk membasmi masalah ini.