Label pembungkusan makanan dalam industri kecil dan sederhana di Negeri Perak: suatu perspektif kreativiti / Nur Hisham Ibrahim and Rizal Azni Dahaman - Ibrahim, Nur Hisham; Dahaman, Rizal Azni (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2016)
Kajian yang dijalankan ini melalui observasi dan kualitatif, adalah untuk melihat sejauh mana penghasilan label pembungkusan sedia ada selain faktor kekangan yang mempengaruhi penghasilan label pembungkusan makanan. Hasil penemuan kajian dapat membantu pengusaha makanan IKS serta pihak berwajib memainkan peranan masing-masing dalam mengenengahkan produk makanan tempatan ke pasaran yang lebih global dan berdaya saing.