Satu pengkajian terhadap Sosio-Ekonomi penjaja yang berdaftar dengan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur / Hasan Ali, Ismail Omar, Hanisah Md Hassim, Mu'azah Mohd Ghazali - Ali, Hasan; Omar, Ismail; Md Hassim, Hanisah; Mohd Ghazali, Mu'azah (1992)
Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim dan segala puji-pujian bagi Allah s.w.t. kami pertama-tama sekali ingin mengucapkan rasa syukur ke hadratïïya kerana dengan izin dan restuïïya membolehkan kami menyiapkan Kertas Projek ini. Kami juga ingin mengambil kesempatan ini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada penyelia kertas projek kami iaitu Encik Zulkifli bin Haji Abidin yang telah banyak mencurahkan usaha bakti, nasihat serta telah memberikan beberapa panduan kepada kami bagi membolehkan kami menyempumakan kertas projek ini. Kami rasakan tanpa tunjuk ajar dari beliau sudah tentu segala usaha kami tidak akan mencapai tahap yang diperlukan. Kami juga ingin mengambil kesempatan ini untuk merakamkan rasa penghargaan kami kepada Encik Zakaria bin Yussof dari Jabatan Pengurusan Penjaja-penjaja dan Peniaga Kecil, Dewan Bandaraya Kuala Lumpur yang telah banyak membantu kami dalam mendapatkan data-data serta kerjasama dari penjaja-penjaja.