Dot to line to symbol / Azmi Abdul Manap - Abdul Manap, Azmi (Azmi Abdul Manap, 1999)
Dot to line to symbol adalah koleksi kata-kata aluan, artikle-artikle dan berita-berita trade unionism di peringkat KKUiTM dan kebangsaan