Sekalung budi, menyemai bakti / Suhaila Sharil and Dr. Adibah Bahori - Sharil, Suhaila; Bahori, Adibah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Pada 12 Julai 2024 telah diadakan majlis kesyukuran doa selamat bagi 2 orang staff UiTM Rembau iaitu Ustazah Masliyana Ismail dan Dr. Mohd Hidayat Mahadi. Bersempena dengan keberangkatan Ustazah Masliyana Ismail yang menunaikan umrah pada 18 Julai 2024 bersama suaminya maka doa selamat tersebut dibaca dan diketuai oleh Ustaz Hisam Satari Pensyarah Kanan Akademi Pengajian Islam Kontemporari Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban. Majlis dimulakan dengan ucapan aluan daripada yang menjalankan tugas iatu Ketua Pusat Pengajian Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan Ustaz Nasif Sidquee Bin Pauzi yang memberi amanat kepada Dr. Mohd Hidayat Mahadi yang akan bertukar ke tempat baru sebagai Pensyarah Kanan Jabatan Pengajian Islam Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM). Ustaz Nasif Sidquee juga mendoakan kemudahan urusan Ustazah Masliyana Ismail dan suaminya untuk menunaikan umrah. Beliau juga mengucapkan sekalung penghargaan dan terima kasih kepada semua barisan pensyarah PTFT di UiTM Rembau sambil mendoakan kesihatan Koordinator ACIS UiTM Rembau yang tidak dapat menghadiri majlis kerana Influenza.