Majlis Anugerah Dekan 20234 / Nurul Safwah Mohd Aminuddin Zaki - Mohd Aminuddin Zaki, Nurul Safwah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Jumaat 24 Mei 2024 - Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) Cawangan Negeri Sembilan telah mengadakan satu majlis penghargaan akademik iaitu Majlis Anugerah Dekan (MAD). Program ini telah diadakan di Dewan ANjung Seri Perpatih, UiTM Kampus Kuala Pilah. Program ini Berjaya dilaksanakan hasil kerjasama bersama Persatuan Diploma Pengurusana Halal (PDPH). Majlis ini dihadiri oleh semua pensyarah ACIS dan beberapa pensyarah jemputan yang terlibat dengan syarahan servicing kepada pelajar DPH. Program ini dijalankan bertujuan untuk meraikan pelajar yang mendapat anugerah dekan dan cemerlang dalam pelajaran di semester ketiga dan semester keempat mereka di UiTM Cawangan Negeri Sembilan. Selain itu, majlis ini adalah satu majlis penyerahan sijil anugerah dekan dan sekaligus galakan semangat terhadap pelajar diploma pengurusan halal untuk terus maju dalam pelajaran. Untuk pengetahuan, seramai 98 orang pelajar telah diraikan pada majlis ini, dan mereka merupakan antara pelajar yang cemerlang pada sesi semester 20234. Majlis ini bermula jam 2.45 petang iaitu dimulai dengan kehadiran Ketua Pusat Pengajian, Ustaz Nasif Sidquee Bin Pauzi, diiringi pensyarah ACIS bersama pensyarah jemputan. Majlis kemudiannya diteruskan dengan nyanyian asmaul husna dan Wawasan Setia warga UiTM. Seterusnya, majlis diteruskan dengan bacaan doa oleh wakil pelajar, dan sekaligus ucapan aluan dan perasmian daripada KPP ACIS.