USR PDPH: program kem smart solat / Nur Ainul Najihah Zainurin and Dr Nabilah Huda Zaim - Zainurin, Nur Ainul Najihah; Zaim, Nabilah Huda (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Pada 18 dan 19 Mei 2024, Persatuan Diploma Pengurusan Halal telah melaksanakan Program Kem Smart Solat yang bertempat di Sekolah Rendah Agama Seksyen 5 Kota Damansara. Kem ini bertujuan untuk memantapkan lagi bacaan dan cara solatpelajar sekolah supaya solat yang didirikan menjadi lebih sempurna. Sebanyak 60 orang peserta yang terdiri daripada pelajar yang berumur 9 tahun hingga 12 tahun. Di kem tersebut, fasilitator telah membahagikan pelajar kepada 10 kumpulan dengan mencampurkan semua umur supaya pelajar dapat menambah kenalan dan dapat mengeratkan hubungan silaturrahim antara pelajar.