Perjumpaan pengurusan tertinggi ACIS bersama staf ACIS dan pelajar Diploma Pengurusan Halal (IC120) / Ahmad Faiz Ahmad Ubaidah and Nasif Sidquee Pauzi - Ahmad Ubaidah, Ahmad Faiz; Pauzi, Nasif Sidquee (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2024)
Pada 15 Mei 2024, satu perjumpaan pengurusan tertinggi Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) telah diadakan bersama staf akademi dan pelajar Diploma Pengurusan Halal (IC120) di UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Kuala Pilah. Perjumpaan ini berlangsung dari jam 8.30 pagi hingga 1 petang, dengan tujuan utama untuk meningkatkan kerjasama dan pemahaman antara pengurusan tertinggi, staf akademik, dan para pelajar. Pengurusan tertinggi yang hadir dalam perjumpaan tersebut termasuklah Dekan ACIS, Prof Dr Mohd Afandi Mat Rani, Timbalan Dekan Akademik iaitu Prof Dr S. Salahuddin Suyurno, Timbalan Dekan Penyelidikan Jaringan Industri PM Dr Mohd Syahiran Abdul Latif, dan Dr Mohd Dasuqkhi Mohd Sirajuddin. Mereka semua memainkan peranan penting dalam membentuk dasar dan arah tuju akademi serta memastikan kualiti akademik yang diberikan adalah pada tahap yang terbaik.