Majlis Penyerahan Tugas, persatuan GEOMASS, UiTM Cawangan Perlis / Dr Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri (2024)
2 FEB 2024, Jumaat: Satu Majlis Penyerahan Tugas, Persatuan GEOMASS telah diadakan di LT 5, UiTM Cawangan Perlis. Hadir sama pada majlis ini ialah Sir Ikhwan Mohamad (Penasihat 1), Sr Mohd Khairy Kamarudin (Penasihat 2), Sr Gs Noorfatekah Talib (Penasihat 3 – Pengumpulan Data), Sr Gs Dr Fazly Amri Mohd (Mantan Penasihat 3), Ahli Majlis Tertinggi Geomass (MTG) sesi 2023/2024 dan juga Ahli Majlis Majlis Tertinggi Geomass (MTG) sesi 2024/2025.