Lawatan akademik pensyarah bahasa Arab Akademi Pengajian Bahasa UiTM Cawangan Perlis ke Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) / Nuramira Sari Ahmad @ Masjuri - Ahmad @ Masjuri, Nuramira Sari (2024)
Arau, 29 Mac 2024 – Unit Bahasa Arab Akademi Pengajian Bahasa (APB) UiTM Cawangan Perlis telah menerima jemputan ke Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) bagi membincangkan hal ehwal akademik APB yang diketuai oleh Dr Ummi Syarah Ismail bersama para pensyarah dan pengiring yang terdiri daripada Dr Nadhilah Abd Pisal, Dr Kasmawati Zakaria, dan Puan Afifah Azmi dan juga pelajar latihan industri iaitu Nuramira Sari Ahmad @ Masjuri.