HARMONI Loves Nature 2.0 anjuran Persatuan Belia Harmoni UiTM Perlis / Norha Abdul Hadi, Nor Hayati Shafii - Abdul Hadi, Norha; Shafii, Nor Hayati (2024)
Objektif utama program ini ialah untuk mengeratkan silaturahim di antara ahli persatuan dan peserta di samping menanamkan sifat dan semangat cintakan alam semulajadi. Program ini juga secara tidak langsung dapat mengukuhkan kemahiran kepimpinan dan komunikasi di antara mahasiswa selain dapat menanam sifat keberanian dan kepercayaan serta memberi peluang kepada para mahasiswa untuk menonjolkan kemampuan diri secara individu mahupun berkumpulan.