Teks ucapan majlis angkat sumpah jawatan Kor SUKSIS UiTM Pulau Pinang/ Ahmad Rashidy Razali - Razali, Ahmad Rashidy (2023)
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh Salam Malaysia Madani Salam UiTM Dihatiku