Teks ucapan perasmian penutupan Hari ICT (HITC) 2019 / Prof. Madya Ts. Dr. Mohd Hisbany Mohd Hashim - Mohd Hashim, Mohd Hisbany (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2019)
ASSALAMMUALAIKUM W.R.T 1. Selawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w, ahli keluarga dan para sahabat baginda. Alhamdulillah dipanjatkan kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah keizinan-Nya jua, dapat kita berada di Hari ICT (HICT) 2019 anjuran Bahagian Infostruktur UiTM Cawangan Pulau Pinang dengan kerjasama Jabatan Infostruktur UiTM Shah Alam serta Bahagian Infostruktur UiTM Zon Utara dipenghujungnya.