Khazanah sejarah UiTM: iCAN reach out / Jabatan Arkib Universiti, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2024)
Bahan ini berkaitan dengan kecemerlangan alumni dan aktiviti-aktiviti iCAN, UiTM sepanjang tahun 2015