Khazanah sejarah UiTM: Majlis pengkisahan sejarah Universiti Teknologi MARA (UiTM) / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2024)
Bahan ini adalah berkaitan mengenai Majlis Pengkisahan Sejarah Universiti Teknologi MARA yang telah dirasmikan oleh YB Senator Datuk Abdul Aziz Samsudin, Timbalan Menteri Pendidikan Malaysia pada 17 Julai 2001 di Dewan Sri Budiman UiTM Shah Alam. Program ini merupakan anjuran Bersama Arkib Negara Malaysia dan Universiti Teknologi MARA. Objektif program adalah untuk mengumpul dan mendokumentasi sejarah penubuhan dan perkembangan Universiti Teknologi MARA yang boleh dijadikan bahan rujukan dan penyelidikan oleh generasi akan dating di Arkib Negara Malaysia dan Universiti Teknologi MARA.