Nota editor / Nurul Izza Husin - Husin, Nurul Izza (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2024)
Alhamdulillah, dengan izin Allah S.W.T dan limpah kurniaNya, maka terhasillahBuletin JSG bil 2 2024 ini yang merupakan kompilasisorotan aktiviti-aktiviti penting buat JSG sepanjang Jun - Dec 2023.Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua penyumbang artikelyang telah bersama-sama dalam usaha menerbitkan buletin ini.Semoga dengan penghasilan buletin ini menjadi pembakar semangat bagi wargaJSG secara keseluruhannya dalam menganjurkan pelbagai aktiviti menarik untukkebaikan bersama, khususnya para pelajar. Akhir kata, tahniah dan syabas buatseluruh warga JSG.