Tiru Macam Kami : kalau kami boleh berjaya, mengapa anda tidak? - Wong, Huey Siew; Mohd, Nor (KarnaDya Solutions, 2011)
Buku ini menceritakan kisah dua orang insan yang cukup istimewa. Mereka dikurniakan oleh Allah SWT dengan keupayaan yang sungguh luar biasa, walaupun masing mengalami kecacatan penglihatan. Kita seharusnya menjadikan kehebatan mereka sebagai contoh teladan. Kelemahan dan kecacatan yang mereka alami tidak sedikit pun melemahkan semangat mereka untuk berjaya. Mereka yang dimaksudkan adalah Dr. Wong Huey Siew dan saudara Mohd. Nor bin Don.