Penyampaian Perkhidmatan Maklumat Secara Jarak Jauh: Pendekatan Universiti Terbuka Malaysia (OUM) - Ruzita Ramly (2008)
A paper presented during Seminar Perkhidmatan Maklumat 2008 organised by Perpustakaan Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) in callaboration with Persatuan Pustakawan Malaysia (PPM) Wilayah Utara pada 3 Jun 2008 di Hotel Putra Brasmana, Kuala Perlis.