Penggunaan CD-ROM Buku Teks (Kajian Berasaskan Sekolah) - Chong, Judy Sui Li (Open University Malaysia (OUM), 2006)
Kemunculan teknologi multimedia dalam pendidkan akhir-akhir ini sangat memberangsangkan. Kehadiran media ini mampu mengembangkan potensi anak didiknya secara optimal dan mennjadikan proses pembelajaran menjadi lebih berkesan.