Keberkesanan pendekatan tutorial berbantu komputer ke atas pencapaian prestasi sains dikalangan pelajar tingkatan dua (Kajian Berasaskan Sekolah) - Md Zohri Saluki, (Open University Malaysia (OUM), 2006)
Kajian ini menentukan sejauh mana pendekatan tutorial berbantu komputer dalam pengajaran dan pembelajaran mata pelajaran Sains keatas pencapaian dan prestasi pelajar tingkatan dua.