Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) - Portfolio 100% - SAMPEL 7 - Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), 2020)
Sampel nombor 7 - Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) bagi program pengajian Sarjana Pendidikan. Kod kursus bagi APEL-C - HMEE5033 - School Effectiveness & School-Based Management, APEL Sample