Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (2020) Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) - Portfolio 100% - SAMPEL 6 - Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), 2020)
Sampel nombor 6 - Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) bagi program pengajian Bachelor of Nursing with Honours. Kod kursus bagi APEL-C - MPU3412 - Khidmat Masyarakat