Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) - Portfolio 100% - SAMPEL 5 - Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), 2020)
Sampel nombor 5 - Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu (APEL) bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) bagi program pengajian Sarjana Pendidikan. Kod kursus bagi APEL-C - HMEE5013 - Educational Administration