Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (2020) Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) - SAMPLE 3 - Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), 2020)
Sampel NOMBOR 3 - Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) bagi program pengajian Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak. Kod kursus bagi APEL-C MPU2412 - Kokurikulum