Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) - Portfolio 100% - Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), 2020)
Sampel Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu (APEL) bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) bagi program pengajian Bachelor of Nursing with Honours. Kod kursus bagi APEL-C MPU3412 - Khidmat Masyarakat