Talking points YBhg Prof Emeritus Tan Sri Anuwar Ali Presiden/Naib Canselor Open University Malaysia Sempena Majlis Menandatangani Perjanjian Persefahaman Di Antara OUM Dengan Central Taiwan University of Science And Technology (CTUST) Dan CTU Academy – Malaysia - Anuwar Ali, (Open University Malaysia (OUM), 2013)
Talking points YBhg Prof Emeritus Tan Sri Anuwar Ali Presiden/Naib Canselor Open University Malaysia Sempena Majlis Menandatangani Perjanjian Persefahaman Di Antara OUM Dengan Central Taiwan University of Science And Technology (CTUST) Dan CTU Academy – Malaysia in 26 July 2013 at Theatrette, OUM