Panduan pelajar: kemahiran pembentangan - Hashim, Muhammad Faizuddin; Ab Hamid, Ahmad Rauyani; Md Yusof, Nazri Shahidan; Mohd Yusof, Muhammad Zahin; Ab Hassan, Nurliyana (Department of Languages & Management, 2022)
Buku Panduan Pelajar: Kemahiran Pembentangan ini membincangkan aspek-aspek penting dalam penyediaan pembentangan untuk menghasilkan satu pembentangan yang efektif dan menarik. Pembentangan berbeza dengan pengucapan awam biasa kerana pembentangan memerlukan teknik-teknik tertentu yang perlu diberi perhatian oleh para pelajar. Semoga buku ini memberi manfaat kepada pelajar-pelajar bagi menghasilkan pembentangan yang baik di dalam kelas.