Kumpulan, individu hina Islam perlu kena hukum maksimum - Ab Razak, Mohamed Rashid (New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Di saat umat islam meraikan kedatangan Zulhijjah dan menunggu detik kegembiraan menyambut Hari Raya Aidiladha, kita dikejutkan insiden penghinaan terhadap agama Islam yang tular di media sosial dengan kelakuan menjijikkan.